vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Andrei Ivan a ratat șansa carierei: „Am refuzat împrumutul”

Mihai Rotaru a explicat cum a ratat Andrei Ivan șansa carierei din cauza șefilor de la CSU Craiova. În 2015, conducerea clubului a refuzat o ofertă pe care a primit-o de la Espanyol, pentru împrumutul atacantului, cu opțiune de cumpărare. Oltenii au considerat că spaniolii trebuie să îl transfere definitiv, din prima, pe jucător. Astfel, cele două părți nu s-au mai înțeles, urmând ca Ivan să ajungă în Rusia, apoi în Austria, apoi să revină în Bănie.

Ne bucurăm că a înscris Ivan. Costel Gâlcă l-a vrut la Espanyol. Lucrase cu el la U17. Se vede că a contat venirea lui Gâlcă. Spaniolii au făcut o ofertă prin 2015, 1,5 milioane de euro împrumutul și 3 milioane de euro clauză de activare. A căzut transferul pentru că noi am refuzat împrumutul. Gâlcă a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ivan.

Andrei are niște calități extraordinare. El a fost într-o scădere, după care a avut două sezoane foarte, foarte bune. Toată lumea se întreba de ce nu este la echipa națională. A avut o cădere și sperăm ca el să-și revină cât mai repede”, a mai spus Mihai Rotaru, conform Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și Costel Gâlcă a recunoscut că l-a dorit pe Andrei Ivan, când era antrenor la Espanyol. Cei doi au lucrat împreună la naționala U17 a României. Acum, tehnicianul are mare încredere în atacantul Craiovei și speră să îl readucă pe acesta cel puțin la forma din sezonul trecut: „L-am vrut la Espanyol pe Andrei Ivan când eram la Barcelona”, a spus Gâlcă.

Politica