vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vicenţiu Mocanu: Membrii AUR, de simț civic într-o acțiune de donare de sânge

Membrii Membrii și simpatizanții partidului AUR din Râmnicu Vâlcea au dat dovadă de simț civic într-o acțiune de donare de sânge și strângere de fonduri. Banii strânși în urma acțiunii vor continua faptele bune, aceștia fiind donați copiilor și vârstnicilor din Râmnicul Vâlcea. Acțiunea a avut loc vineri, 19 aprilie 2024.

„Sunt mândru să vă împărtășesc una dintre cele mai nobile acțiuni la care comunitatea noastră a luat parte. În spiritul solidarității și al ajutorului reciproc, membrii și simpatizanții partidului AUR din Râmnicu Vâlcea s-au mobilizat exemplar pentru a participa la o campanie de donare de sânge.

Grație efortului comun, am reușit să adunăm peste 150 de donatori, fiecare donare contribuind cu suma de 280 lei. Totalul impresionant strâns va fi direcționat integral către casele de copii și de vârstnici din orașul nostru, oferindu-le astfel un sprijin semnificativ în aceste vremuri de nevoie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acest gest de generozitate demonstrează ce putem realiza împreună când ne unim forțele pentru binele comunității. Dar nu ne oprim aici! Vă îndemn să continuați să vă implicați și să nu rămâneți indiferenți la nevoile celor din jur. Fiecare gest contează și poate face o diferență uriașă în viețile oamenilor.

Haideți să arătăm că Râmnicu Vâlcea este mai mult decât o comunitate, este o familie mare și unită!

Mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru inimă și generozitate. Împreună, construim un oraș mai bun!”, este mesajul transmis de Vicenţiu Mocanu, candidat AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea.

Andi Niculescu

Politica