vineri, mai 24, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Ucis de un copac taiat

Un bărbat și-a pierdut viața, vineri, după ce un copac, care tocmai fusese tăiat, aflat în cădere, l-a lovit în cap. Bărbatul era angajat al unei firme din Runcu, Gorj, care se ocupă cu exploatarea masei lemnoase.

„La data de 19.04.2024, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizati prin apelul 112, de administratorul unei societăți comerciale, cu sediul în comuna Runcu, sat Dobrița, cu privire la faptul că solicită o ambulanță, pentru o persoană de sex masculin, care a fost lovită de un copac, în cădere, pe raza comunei Schela, sat Sîmbotin, județul Gorj.La fața locului s-au deplasat polițiștii, stabilind faptul că un bărbat de 38 de ani, din comuna Runcu, sat Dobrița, angajat al societății comerciale, în timp ce efectua activități de expolatare a masei lemnoase, în punctul Vîrjoaia, aparținând Ocolului Silvic Runcu, din neatenție a fost prins de un copac în cădere, provocându-i leziuni la nivelul capului. La fața locului s-a prezentat un echipaj medical din cadrul Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu și un echipaj SMURD, care au efectuat măsuri de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul bărbatului. Au fost informati reprezentanții I.T.M. Gorj, care s-au prezentat la fața locului pentru a dispune măsuri în consecinţă, potrivit competenţei, urmând a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului de muncă. Persoana în cauză a fost transportată la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.”- IPJ Gorj

Polițiștii auîntocmit dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă și de ucidere din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img
spot_img

Politica