luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Începem curățenia de Paște!” – campanie gratuită colectare deșeuri voluminoase

Iridex Group Salubrizare, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova și ADI ECODOLJ, lansează o campanie de primăvară pentru colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase. Campania „Începem curățenia de Paște!” se va desfășura în perioada 15 aprilie – 15 mai 2024, oferind craiovenilor o soluție pentru obiectele voluminoase pe care nu le mai folosesc.

Detalii privind colectarea:

  • Pentru locatarii la bloc: Deșeurile voluminoase trebuie depozitate lângă platformele aferente blocurilor în care locuiesc, fără a bloca accesul la platforme.
  • Pentru locatarii la casă: Solicitările de colectare se pot face la dispeceratul Iridex Group Salubrizare, contactând numărul de telefon 0251.979. Echipele vor interveni pentru colectare în termen de 24 de ore de la solicitare.

Ce se poate preda în cadrul campaniei:

Policlinica Buna Vestire Craiova

* mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, covoare, carpete, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele, oale, perdele, draperii, dulapuri de baie, lustre, tablouri, obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robinete, cabine de duș, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă;

* obiecte mari de folosință îndelungată precum: calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri etc.

Ce se poate preda în cadrul campaniei:

NU se preiau deșeurile: reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale, periculoase.

Pentru mai multe detalii despre campania de colectare și pentru a programa ridicarea deșeurilor, locuitorii sunt invitați să contacteze dispeceratul Iridex Group Salubrizare la numărul de telefon: 0251.970

Politica