miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tronsonul 1 al DEx 12 ar putea fi gata înainte de termen

A început deja montarea grinzilor la poduri și pasaje pe Tronsonul 1 al DEx 12 (Drumul Expres) Craiova-Pitești. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de către DRDP Craiova. Tronsonul 1 al DEx12 Craiova-Pitești ar putea fi gata înainte de termen, crede directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

„Asocierea turco-română care execută lucrările pe acest tronson de drum expres, montează deja primele grinzi, operațiune începută cu două săptămâni mai devreme decât termenul prevăzut în graficul de execuție. În paralel se continuă lucrările de așternere asfalt și balast stabilizat, se lucrează la toate structurile de pe traseu și la terasamente. Mobilizarea este foarte bună motiv pentru care avem încredere că lucrările vor fi finalizate cu mult înainte de termenul prevăzut în contract”, a declarat Directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin.

Săptămâna trecută s-a turnat primul strat de asfalt pe Tronsonul 1. Acesta are o lungime totală de 17,7 km. Tronsonul 1 leagă municipiul Craiova de orașul Balș. Inaugurarea s-ar putea face la finalul acestui an, cu 6 luni mai repede decât termenul prevăzut în contract, adică vara lui 2025.

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursa foto:FB/DRDP Craiova

Politica