luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Peste 13 milioane de euro pentru performanțele de la CSU Craiova: „Lumea ne acuză”

CSU Craiova nu mai are șanse prea mai la titlu. Mihai Rotaru speră ca alb-albaștrii să ajungă măcar pe locul 3 și să câștige Cupa României. Patronul trupei din Bănie spune că nici nu erau pretenții atât de mari în ceea ce privește câștigarea campionatului, din cauza diferențelor de investiții, care se fac la cluburile din Liga 1.

Rotaru spune că CFR Cluj și FCSB au un buget mult mai mare, față de cel pus la dispoziția oltenilor. CSU Craiova s-a bazat pe aproximativ 13 milioane de euro în acest sezon. Cu acești bani, craiovenii par mai mult că se chinuie în competiția internă. Transferurile pe care șefii clubului le-au făcut, în această iarnă, nu au confirmat, încă, în ciuda sumelor importante plătite de Mihai Rotaru.

Lumea ne acuză că nu am luat un campionat, noi ca și buget am fost în permanență pe locul trei. Pe locul întâi a fost CFR, apoi FCSB și noi. Anul acesta avem un buget de 12 milioane de euro, plus transferuri de un milion și ceva. Cred că sărim de 13 milioane și 200.000 de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem al treilea buget, cred că și Rapid va veni lângă noi. Banii înseamnă foarte mult oriunde, dar în special în fotbal. Fac diferența. O echipă ca CFR cu buget mult mai mare care avea 18, 20 de milioane a terminat pe primul loc cinci ani la rând”, a spus Rotaru, potrivit Fanatik

spot_img
spot_img

Politica