luni, aprilie 22, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, în reabilitare

Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” va intra în reabilitare. Contractul de execuție a lucrărilor a fost semnat zilele trecute. Proiectul are o valoare de aproape 1,5 milioane euro, iar finanțarea este asigurată prin PNRR.

Am semnat contractul de execuție a lucrarilor pentru reabilitarea Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”, o unitate de învățământ cu tradiție și cu rezultate de excepție.

La sfârșitul anului 2022, alături de domnul Justin Paralescu, inspector școlar general adjunct și cadru didactic al colegiului, semnam la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare pentru investiție. Acum începe execuția acestui proiect deosebit de important.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avem în vedere izolarea termică a clădirii, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie PVC cu geamuri tristrat și acoperire Low-E, înlocuirea radiatoarelor și conductelor, reabilitarea și modernizarea sistemului de producere a agentului termic, dar și a instalațiilor electrice – iluminat și prize, boilere pentru apa caldă curentă și instalarea panourilor fotovoltaice pentru producerea de energie electrică.

De asemenea, sunt prevăzute 2 stații de încărcare electrice”, a declarat Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

Potrivit acestuia, și cantina și internatul colegiului vor fi reabilitate, investiția apropiindu-se, de asemenea, de 1,5 milioane euro.

Politica