miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce șanse are Sorin Cârțu să revină la CSU: „N-am avut un conflict”

Sorin Cârțu continuă să vorbească despre CSU Craiova, chiar și după ce și-a pierdut poziția de președinte al clubului. Acesta i-a criticat mai mult, în ultima vreme, pe alb-albaștri. De cele mai multe ori, criticile au fost construite pe baza faptelor și pe bună dreptate, pentru că formația din Bănie a jucat destul de slab, iar rezultatele au fost pe măsură.

Întrebat dacă Sorin Cârțu se poate întoarce în cadrul clubului, Mihai Rotaru a evitat să dea un răspuns clar. Patronul de la CSU a lăsat doar de înțeles că gloria Craiovei Maxima are mereu un loc lângă echipă. Tot omul de afaceri spune că nu s-a certat niciodată cu „Sorinacio”, chiar dacă acesta „a mai dat din casă”.

„Știți că nu dau din casă, ca să spun așa. Nu discut astfel de lucruri în media. Vin eu analist. Stau de 33 de minute în direct. Nu discut astfel de lucruri. Nu vreau să discut despre asta. Nea Sorin e cel care dă din casă. Întrebați-l pe el. Ce e cu asta? Am vorbit tot timpul, vine la toate meciurile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noi nu ne-am certat niciodată. Sorin Cârțu este Universitatea Craiova și Universitatea Craiova este și Sorin Cârțu. Absolut niciodată n-am avut un conflict cu nea Sorin. Niciodată. Nu că n-am avut, totdeauna am ținut aproape. Și acum în toată perioada asta. N-a fost președinte cu numele, dar a fost lângă echipă, lângă noi. N-a lipsit la niciun meci”, a declarat Mihai Rotaru, la Fanatik.

Politica