sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Vicențiu Mocanu, candidat AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea: AUR PRIN MINE ȘI COLEGII MEI!

Omul de afaceri și politicianul Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, cunoscut pentru activitățile economice și politice din zonă, îndeamnă râmnicenii să se implice în schimbare. Este deja cunoscut că politicianul este numărul 1 în sondajele partidelor, în rândul tinerilor care apreciază că afaceristul le oferă oportunități de a se implica atât în viața politică, dar și a comunității.

„Implicați-vă pentru Schimbare!

 Într-o lume care se schimbă rapid, fiecare dintre noi are puterea de a contribui la forma viitorului. Participarea civică nu este doar un drept, ci și o responsabilitate care ne definește ca membri activi ai societății. Prin implicare, putem aduce schimbări pozitive în comunitățile noastre, indiferent de cât de mici sau mari sunt acestea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vă invităm să luați parte activă la viața comunității, devenind membri de partid. Împreună, putem construi o comunitate mai puternică, mai unită și mai prosperă.

Nu stați pe margine! Fiecare voce contează și fiecare acțiune poate declanșa o schimbare semnificativă. Haideți să fim motorul schimbării pe care dorim să o vedem în lume. Implicați-vã astăzi în partidul AUR pentru un oraș mai prosper!” – Vicențiu Mocanu, candidat AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea.

Vicentiu Mocanu se profilează ca fiind candidatul ideal pentru a aduce o transformare în Râmnicu Vâlcea. Cu un impresionant parcurs profesional și o viziune clară pentru viitorul orașului, Vicențiu Mocanu promite să aducă o schimbare semnificativă și pozitivă pentru toți locuitorii săi.

Andi Niculescu

Politica