sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Imagini cu tinerii filmați în timp ce fură din magazinele din Târgu-Jiu

Cei doi adolescenți aflați în atenția polițiștilor sunt cunoscuți pentru activitatea lor infracțională

Doi tineri au pătruns într-un magazin de materiale de construcții și au sustras o serie de produse. Ulterior, un alt proprietar de spațiu comercial a adus în atenția publicului că a fost victima acestor hoți și a cerut sprijinul poliției pentru capturarea lor. Conform GorjExpress, cei doi tineri sunt identificați ca fiind Ionuț Covaci și Costin Neamțu, cunoscuți pentru implicarea lor în diverse infracțiuni similare în trecut.

Inițial, patronul unui magazin de bricolaj din zona Lido a municipiului Târgu Jiu a depus, zilele trecute, o plângere la poliție după ce doi tineri au intrat în unitatea sa comercială și au furat mai multe produse.

Proprietarul magazinului susținea că tinerii, surprinși de camerele de supraveghere, nu sunt la prima abatere, tot aceștia sustrăgând produse și din magazinul Profi, din cartierul Diana. Imaginile au fost duse la poliție, pentru ca cei doi tineri să fie identificați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul serii de marți, un alt om de afaceri, care deține un cunoscut lanț de magazine în Târgu-Jiu, a postat și el imagini cu aceeași doi tineri surprinși de camerele de supraveghere în timp ce sustrăgeau produse dintr-un market al său. În imagini se poate observa cum unul dintre aceștia ia o sticlă de șampanie dintr-un raft, o ascunde sub geacă și părăsește în grabă magazinul.

Cei doi adolescenți aflați în atenția polițiștilor sunt cunoscuți pentru activitatea lor infracțională, iar unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore, în urmă cu câteva luni, tot pentru comiterea infracțiunii de furt.

Politica