sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Înmormântare de lux pentru Mioara Roman, pregătită de „Regina Întunericului”

Oana Roman se pregătește de funeraliile mamei sale. Mioara Roman s-a stins în noaptea de joi spre vineri în azilul în care și-a petrecut ultima parte din viață. Acum, fata ei cea mică pune la punct toate detaliile pentru înmormântare.

Sâmbătă, Oana Roman a anunțat când va fi îmormântată mama sa. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viață ala vârsta de 83 de ani, după ce problemele de sănătate i se agravaseră.

„Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mioara Roman a fost o femeie extrem de frumoasă, deșteaptă și un om extraordinar, despre care toți cei care au cunoscut-o au doar cuvinte de laudă.

Și pentru tot ce a însemnat și va însemna în continuare aceasta, fiicele ei vor să-i organizeze o înmormântare așa cum se cuvine. Cea care se ocupă de toate detaliile este Oana Roman.

Vedeta a cerut ajutorul Gabrielei Lucuțar, cea supranumită „Regina Întunericului”. Aceasta a devenit cunoscută după ce s-a ocupat de funeraliile multor persoane celebre din România.

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat. Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă”, a declarat Gabriela Lucuțar pentru Click!.

Oana Roman a avut câteva dorințe în ceea ce privește înmormântarea mamei sale. „Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție”, a mai spus „Regina Întunericului”.

La înmormântarea Mioarei Roman vor fi foarte multe flori albe, așa cum își dorește fiica ei. De asemenea, slujba va fi oficiată de patru preoți.

„Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a mai spus Gabriela Lucuțar.


Politica