luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Tavi Clonda a recunoscut! Avea iubită când a început o relație cu Gabriela Cristea

„A zis că e și însărcinată cu mine, se complicase treaba”

De-a lungul celor 10 ani în care sunt împreună, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au adus pe lume două fetițe, pe Victoria și pe Iris. Despre parcursul lor au circulat multe zvonuri și speculații, însă recent cântărețul a recunoscut că avea o altă relație când a început să fie cu prezentatoarea de televiziune.

În 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au oficializat relația lor prin căsătoria civilă. De atunci, au construit o familie și sunt mândrii părinți ai două fetițe. În prezent, Tavi conduce propria sa trupă muzicală, participând la diverse evenimente, în timp ce Gabriela Cristea este gazda unei emisiuni la Antena Stars, potrivit Libertatea.

Povestea lor de iubire a fost adesea subiectul principal al primelor pagini ale ziarelor. Au existat speculații că relația lor a început în timp ce Tavi Clonda încă nu se despărțise de fosta lui iubită. Într-un interviu recent acordat pentru Cancan, el a confirmat aceste zvonuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tavi Clonda avea iubită când a început relația cu Gabriela Cristea. „Am luat lucrurile treptat, eu nici nu încheiasem povestea de dragoste cu fosta prietenă. S-a scris și atunci, era o nebunie. Eram într-o relație, Gabriela nu mă întreba deloc și eu nu știam cum să-i spun. Dar a mea era pe terminate relația, de mai mult timp, era o complicăciune, stătea la mine. Asta era, tot amânam, tot amânam, până la urmă am zis că trebuie să îi spun. I-am zis: «Sunt într-o relație, e pe terminate, nu că te-am cunoscut pe tine, asta accelerează un pic procesul de despărțire, dar nu s-a încheiat, că stă la mine, nu are unde să se ducă»”, a povestit artistul.

Fosta iubită și-a dorit împăcarea cu Tavi Clonda, el spune că aceasta i-a și spus că e însărcinată pentru a continua relația. „Ea și trăgea cu dinții, poate ne împăcăm, dar nu mai funcționa de mult timp, de un an și ceva. Ne împotmoliserăm cumva. Se plafonase și cu ocazia aceasta, s-a produs și ruptura. (…) Vreo lună (n.r. – a avut două relații în paralel). Nici nu mă mai duceam acasă, rămâneam la Gabriela, spre final. A zis că e și însărcinată cu mine, se complicase treaba”, a mai spus soțul Gabrielei Cristea.

spot_img
spot_img

Politica