luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Percheziții în Oltenia! Traficanții de droguri, arestați

Traficanții de droguri din Dolj și Mehedinți au fost prinși de polițiști. Oamenii legii doljeni au efectuat 11 percheziții la mai multe persoane, pentru trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc, în formă continuată. Astfel, din februarie anul trecut și până în februarie, anul acesta, cinci persoane au vândut canabis, cocaina și ecstasy.

„La data de 21 februarie 2024, polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a 7 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc și  trafic de droguri de mare risc, ambele în formă continuată. În sarcina uneia dintre acestea a fost reținută și comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada 2023 – februarie 2024, acestea, precum și alte 5 persoane cercetate (două aflate în executarea unor pedepse privative de libertate, în alte cauze penale și trei care se sustrag cercetărilor), ar fi comercializat în mod repetat droguri de risc (canabis) și de mare risc (ecstasy și cocaină) către consumatori din județele Dolj și Mehedinți”, transmit polițiștii doljeni.

În urmă cu două zile, polițiștii i-au prins pe patru dintre ei, când vindeau 300 de grame de canabis pentru suma de 2.000 de lei. În urma perhezițiilor, s-au găsit cantități de canabis, MDMA și cocaină, grindere, cântare electronice, obiecte purtând urme de substanță, telefoane mobile, sume de bani, precum și alte mijloace de probă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„De asemenea, în cursul zilei de 21 februarie 2024, patru dintre bănuiți au fost depistați în flagrant delict, imediat după ce ar fi vândut canabis, pentru 2.000 de lei. În urma celor 11 percheziții domiciliare efectuate, la aceeași dată, în cele două județe, au fost ridicate cantități de canabis, MDMA (ecstasy) și cocaină, grindere, cântare electronice, obiecte purtând urme de substanță, telefoane mobile, sume de bani, precum și alte mijloace de probă”, mai spune IPJ Dolj.

Șapte persoane au fost arestate pentru 30 de zile, urmând să se pronunțe și pentru celelalte cinci persoane.

spot_img
spot_img

Politica