sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Samuel Asamoah a plecat de la FCU Craiova

FCU Craiova a anunțat faptul că Samuel Asamoah nu va mai continua să joace în Bănie. Clubul lui Adrian Mititelu și mijlocașul au reziliat de comun acord contractul de colaborare.

Mulțumim, Samuel Asamoah! Clubul nostru și Samuel Asamoah au reziliat de comun acord contractul de colaborare. Samuel Asamoah a devenit jucătorul nostru în vara anului 2021. Îi mulțumim pentru tot efortul depus și îi dorim mult succes pe viitor!”, a anunțat clubul FCU Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

Adrian Mititelu își pregătește echipa pentru sezonul viitor, când FCU Craiova se poate adapta la noua regulă implementată de FRF, care poate aduce și bani în plus pentru bugetul clubului din Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Minimum cinci jucători formați la nivel național și/sau eligibili pentru naționalele României. Conceptul de format la nivel național înseamnă să fi petrecut cel puțin 3 ani de zile la un club din România între 15 și 21 de ani. Dar, ca să mărim baza de selecție pentru cluburi, ne vom adresa inclusiv copiilor români din străinătate, astfel încât să întărim acest proces de repatriere a tinerilor jucători români care s-au format în străinătate și care nu bifează criteriul de formați la nivel național, dar care sunt eligibili pentru naționala României”, a explicat președintele FRF, Răzvan Burleanu. 

Politica