sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Rotaru îi dă ultima șansă lui Petev: „Ne asumăm în continuare acest staff”

Mihai Rotaru nu e mulțumit de evoluțiile echipei sale sub comanda lui Petev și nici de jocul pe care îl practică alb-albaștri. Astfel, simțind faptul că trupa din Bănie riscă să rateze chiar și plșay-off-ul, patronul de la CSU Craiova a convocat o ședință de urgență, la care a participat staff-ul tehnic, dar și fotbaliștii. S-a ajuns la concluzia că antrenorul actual va fi susținut în continuare, pentru că a promis că lucrurile se vor îmbunătăți.

A fost o discuție de trei ore și jumătate cu antrenorul și cu jucătorii. S-a făcut o analiză, e important să credem unii în alții că putem face mai mult decât în ultimele etape. Răspunsul a fost că da, putem mai mult.

S-au găsit soluții din partea staff-ului și ne asumăm în continuare acest staff. Ivaylo vorbește bine în limba engleză, el dorește traducătoare doar ca să nu i se interpreteze anumite lucruri. Nu pot să vă spun ce am vorbit, sunt chestii interne”, a spus Mihai Rotaru, conform DigiSport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Doar 4 meciuri mai are CSU Craiova de disputat, până la startul play-off-ului. 5 puncte îi despart pe alb-albaștri de locurile 7,8 și 9, ocupate de Hermannstadt, U Cluj și UTA Arad. La 6 puncte distanță este și Sepsi. Astfel, cu două meciuri pierdute, elevii lui Petev ar putea să ajungă să evolueze în play-out, dacă nu sunt ajutați de jocul rezultatelor.

Politica