sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Vladimir Putin, îndrăgostit de o „Barbie” cu studii la Londra

Vladimir Putin surprinde din nou. În vreme de război, liderului rus, în vârstă de 71 de ani, i s-ar fi aprins călcâiele după o femeie cu 32 de ani mai tânără decât el.

Ekaterina „Katya” Mizulina, în vârstă de 39 de ani, este un istoric de artă care conduce Liga Rusiei pentru un Internet sigur pro-Kremlin. Principalul ei obiectiv este contracararea criticilor la adresa Rusiei și a președintelui său, în special în ceea ce privește războiul împotriva Ucrainei, scrie digi24.ro, care citează New York Post.

„Katya Mizulina este pe gustul lui Putin în totalitate”, a declarat Olga Romanova, activista rusă pentru drepturile omului, pentru Canalul 24 din Ucraina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Acest model de femeie de tip Barbie i s-a potrivit întotdeauna foarte bine”, a mai spus aceasta, potrivit New York Post

„Putin are 71 de ani”, a mai spus Romanova cu sarcasm. „În general, omul este în plină floare, de ce nu?”.

Mizulina a absolvit Școala de Studii Orientale și Africane de la Universitatea din Londra în 2004 și are o diplomă în istoria artei și limba indoneziană. A lucrat, de asemenea, ca traducător pentru delegațiile oficiale ruse care vizitează China, iar tatăl ei, profesor de filozofie Mikhail Mizulin, în vârstă de 69 de ani, este unul dintre cei mai importanți oameni de știință din Moscova.

Mizulina susține cenzura pe internet, amenzi și alte sancțiuni împotriva mass-media și a rețelelor de socializare.

La o întâlnire cu studenții din această lună, ea a cerut și a primit scuze de la un student care a pus la îndoială necesitatea serviciului militar obligatoriu.

Katerina Mizulina l-a amenințat cu legile draconice ale lui Putin privind discreditarea armatei ruse.

Conform unor informații apărute pe diferite site-uri și conturi de Telegram din Rusia și Ucraina, președintele rus și Mizulina s-ar fi apropiat recent unul de celălalt, însă nu se cunosc alte detalii despre relația lor, mai ales că aceștia sunt extrem de precauți.

Romanova a comparat-o pe Mizulina cu o altă presupusă amantă a lui Putin – Svetlana Krivonogikh, proprietara unui club de striptease și multimilionară din Sankt Petersburg, care ar fi și presupusa mamă a copilului lui Putin, Luiza, în vârstă de 20 de ani.

Se zvonește că Putin, care a divorțat în 2014 de soția sa, după o căsnicie de 30 de ani, Lyudmila, ar fi avut o relație și cu fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 40 de ani, cu care, se pare, are doi sau trei copii.

Foto: Facebook

Politica