joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tragedie în Ajun de Crăciun. Fată de 16 ani, ucisă în accident

O adolescentă de 16 ani a murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs în Mehedinți. Mașina în care se afla s-a răsturnat. La volan se afla un tânăr de 21 ani care nu avea permis de conducere și care consumase alcool.

„La data de 24 decembrie a.c., ora 00.25, un tânăr de 21 ani din comuna Bălăcița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ606A, în localitatea Bălăcița, într-o curba la dreapta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul unei minore de 16 ani, din aceeași localitate, pasageră pe locul din față al autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatura din dotare care a indicat o alcoolemie de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.”- IPJ Mehedinți

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica