sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Video/Accident cu victime în Severin

Accident în Drobeta Turnu Severin. Doi oameni au ajuns la spital. Potrivit Poliției, două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre șoferi nu a oprit la semafor, la intersecția străzii Cicero cu bulevardul Tudor Vladimirescu. Una dintre victime a rămas blocată în mașină.

„La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și două echipaje SAJ.
La sosirea salvatorilor, o persoană se afla în imposibilitatea de a se autoevacua. Pompierii au acționat cu accesoriile din dotare pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor medicale, conștientă și cooperantă.
Echipajele medicale SMURD și SAJ au evaluat alte două victime, una refuzând transportul la spital.
Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului”, potrivit ISU Mehedinți.

Polițiștii au făcut cercetări la fața locului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu nu a respectat semnificația culorii roșie a semaforului electric aflat în funcțiune și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat 62 de ani, din aceeași localitate. Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 39 de ani și a unei femei de 35 de ani, pasager în autoturism, care au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice”, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Politica