sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Studenții craioveni vând decorațiuni făcute manual pentru o cauză nobilă

Winterland 2023, în Holul Central al Universității din Craiova: „Încercăm să folosim cele mai bune materiale”

Sărbătorile se apropie, motiv pentru care holul Universității din Craiova a devenit un loc plin de atmosferă festivă, datorită decorațiunilor realizate manual de studenții de la Facultatea de Horticultură, în colaborare cu tinerii voluntari de la Leo Club Excelion Craiova.

Fondurile strânse în urma vânzărilor exponatelor se vor dona către Căminul pentru Persoane Vârstnice Craiova, pentru îmbunătățirea calității vieții seniorilor. Expoziția va fi deschisă și pe data de 9 decembrie, între orele 10:00 – 16:00.

„Am lucrat la aceste aranjamente după cursuri. Ne-am strâns în fiecare zi și am făcut grupe, în funcție de cum putea fiecare. Tot ce este expus este lucrat cu obiecte naturale, brad, scoarță de mesteacăn, conuri. Încercăm să folosim cele mai bune materiale și să facem ce nu am mai făcut în anii trecuți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La aceste decorațiuni au lucrat în jur de 30-40 de studenți de la Facultatea de Horticultură, începând cu anul 1 de licență, până în anul 2 de master. Am avut un parteneriat și cu Leo Club Excelion Craiova. Până acum, au fost foarte mulți cumpători

Noi ca studenți, în cadrul facultății sau al masterului, nu învățăm doar părți teoretice, facultatea ne pregătește de viață și ne învață empatia și iubirea „de aproape”. Acest winterland a fost făcut din suflet și cu suflet pentru a face o bucurie unor persoane chiar în pragul sărbătorilor. Toți am muncit cu drag pentru realizarea decorațiunilor. Fiecare persoană care s-a dedicat evenimentul si cele care vor cumpara vor aduce un zâmbet pe chipul multor oameni în aceste sărbători”, ne-a spus Mușuroi Alexandra, studentă la master, anul 2.

Politica