marți, martie 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un copil de 12 ani, filmat în timp ce bate cu biciul o pisică

Poliţiştii din Braşov au deschis o anchetă, după ce un băiat de 12 ani a fost filmat în timp ce bate cu un bici o pisică legată, imaginile extrem de violente fiind postate pe reţelele de socializare. Poliţiştii a identificat un al doilea tânăr, un adolescent de 16 ani, care ar fi participat la comiterea faptei, transmite News.ro

În imaginile postate iniţial pe TikTok, pe contul unui adolescent, se vede cum un copil ţine legată o pisică pe care o târăşte şi o bate cu un bici.

Imaginile cu impact emoțional au fost publicate pe grupul SOS Animal Rescue, clipul fiind retras de pe TikTok după ce probabil a fost raportat de mai mulți utilizatori.

”Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au autosesizat după ce au vizualizat materialul video şi au efectuat investigaţii pentru lămurirea stării de fapt. Astfel, în urma datelor obţinute, a fost identificată persoana bănuită de săvârşirea agresiunii animalului, în persoana unui tânăr, de 12 ani. În cadrul cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că pisica, care apare în materialul video postat, ar mai fi fost lovită şi de o altă persoană, de 16 ani”, au transmis, joi, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal care vizează infracţiunea de schingiuirea animalelor, urmând ca la încheierea acestora Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea să dispună soluţia finală.

Foto: arhivă

Politica