sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru, pus la punct de șefii de la CFR Cluj: „Trebuie să fie un semnal de alarmă”

Derby-ul CSU Craiova – CFR Cluj a continuat și după fluierul final. Oltenii s-au impus în meciul direct, dar tensiunile au rămas. Ardelenii au acuzat faptul că Vlad Screciu nu a fost eliminat, în urma unei faze în care și-a lovit destul de dur un adversar. Pe gazon a intrat și ambulanța, dar și medicul echipei gazdă. Cu toate acestea, jucătorul formației din Bănie a văzut doar cartonașul galben, iar clujenii au reacționat, prin vocea lui Balaj.

Am avut noi acea intrare a lui Screciu. Am văzut că și specialiștii au zisă că a fost roșu. Am văzut și reacția domnului Rotaru. Noi am spus că ei nu au nicio vină, noi am venit cu argumente. Dacă vorbim cu termeni de specialitate, venim cu argumente. Pentru un arbitru din camera VAR, în momentul în care vede că intră în teren și medicul echipei gazdă, salvarea, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru tine ca arbitru VAR.

Eu mă mir că a continuat jocul (n.r. Tachtsidis). Eu nu am fost cu echipa. A fost comoționat câteva secunde. El are gâtul gros. A fost o lovire puternică. Mi-aduc aminte de Popa. Nu vreau să cred că e un arbitru slab. Dacă ar fi așa, am avea alte probleme”, a declarat Balaj la Liga Digi Sport

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oficialul de la CFR Cluj a reacționat după ce a văzut comentariul făcut de Mihai Rotaru, cel care a încercat să îi ia apărarea lui Vladimir Screciu, jucător titular la echipa națională și om de bază la CSU Craiova.

CFR-ul să-și vadă de treaba lor. Este exclus așa ceva. Acolo a fost o intrare bărbătească, nu l-a lovit la cap. A vrut să atace mingea. Nicio secundă nu a avut altă intenție. Adică nu s-a văzut cum a fost de exemplu la Mitriță în careu, când s-a văzut clar că Bîrligea a intrat să îl dărăme. N-a avut nicio treabă cu mingea la acea fază. A fost un cartonaș galben pentru că a fost o intrare bărbătească. Și da, când te lovește Screciu e greu. Cum arată și ce forță are. Viteza lui… Eu cred că nu a făcut un meci bun, ci extraordinar”, a spus Rotaru, potrivit fanatik.

Politica