sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Atanas Trică e gata să câștige titlul cu CSU: „Suntem Universitatea Craiova și doar asta se acceptă”

Nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică, a marcat pentru CSU Craiova, în meciul de Cupă, cu Farul. Atacantul spune că a primit încredere de la noul antrenor al formației din Bănie și speră să mai primească alte șanse, pentru a demonstra că tehnicianul bulgar se poate baza pe el în ofensivă.

Trică spune că evoluează pentru un club cu pretenții și că, indiferent de perioadele mai rele prin care s-a trecut, CSU Craiova este o echipă care trebuie să se lupte mereu pentru câștigarea campionatului.

A fost un meci greu, în prima repriză chiar au avut câteva ocazii destul de bune. Sunt fericit că am reușit să facem un joc bun și să ne calificăm mai departe în Cupă. Am avut o discuție cu dânsul (n.r. – Ivaylo Petev) când a venit. Mi-a zis ca atunci când primesc o șansă să țin de ea cu ambele mâini. Am intrat, mi-am făcut treaba și sper să mai joc și să mai înscriu. Cel mai important e să câștige echipa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avem victorii 4 din 4. Trebuie să mergem așa până la finalul anului pentru că suntem Universitatea Craiova și doar asta se acceptă aici. Se vede o creștere în joc. Nu contează prin ce moment trecem, trebuie să ne batem la titlu și la trofee în general. Ăsta este rolul meu, sunt atacant și trebuie să înscriu în fiecare meci”, a spus Atanas Trică, pentru Orange Sport.

foto: Facebook/AtanasTrică

Politica