luni, februarie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Prinși cu droguri de către polițiști

Un tânăr de 29 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost prins drogat la volan de către polițiști. Acesta conducea pe o stradă din oraș și a fost oprit pentru un control. În urma testării acestuia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Oamenii legii i-au făcut tânărului un control corporal, dar și pasagerului din dreapta. Asupra lor au fost găsite fragmente vegetale de culoare verde-olive, ambalate în folie de aluminiu, despre care există bănuiala că acestea fac parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere și 2 pliculețe ce conțineau o substanță solidă de culoare albă, un pliculeț cu substanță vegetală de culoare verde-olive și o țigaretă tip „joint”.

Întreaga cantitate a fost ridicată și predată polițiștilor din cadul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și deținerea fără drept de droguri în vederea consumului propriu.

Politica