luni, februarie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Percheziții la persoane suspectate de furt calificat

Patru percheziții domiciliare au fost efectuate, marți, 5 decembrie, în municipiul Târgu Jiu, într-un dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat. 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 56 de ani, din Târgu Jiu, sunt bănuiți că au pătruns în interiorul unui vagon și au furat bunuri în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

Potrivit IPJ Gorj, la data de 27 noiembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Slobozia, județul Gorj, cu privire la faptul că în noaptea de 26 spre 27 noiembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în interiorul unui vagon, prin secționarea sistemului de închidere, sustrăgând bunuri în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”În urma cercetărilor efectuate de polițiști, au fost identificați 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 56 de ani, din Târgu Jiu, bănuiți de săvârșirea faptei. Totodată, o parte din bunurile sustrase au fost găsite și restituite proprietarului de drept. Cercetările în cauză sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale și a participației fiecărei persoane bănuite”, spun polițiștii gorjeni.

Politica