luni, februarie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Mașini noi la Jandarmeria Olt

Inspectoratul de Jandarmi Olt a fost dotat recent cu trei autoturisme Duster, printr-un proiect implementat de Consiliul Județean (CJ) Olt, anunță reprezentanții administrației județene.

„Proiectul ”Investiţii comune în domeniul situaţiilor de urgenţă pentru Consiliul Județean Olt şi Primăria Dolna Mitropolia”, finanțat în cadrul Programului INTERREG V A România-Bulgaria, a prevăzut investiția a peste 400 de mii Euro în infrastructura de urgență a județului nostru.

Au fost, astfel, achiziționate, în cadrul acestui obiectiv, pe lângă cele trei Dustere și trei ATV-uri pentru IJJ Olt, dar și un Ford Ranger și o autoutilitară pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Contribuția acestor echipamente va întări capacitatea noastră de a asigura ordinea și siguranța publică în județ și se alătură altor investiții pe care CJ Olt le-a realizat, atât din bugetul propriu, cât mai ales din atragerea fondurilor europene, pentru îmbunătățirea bazei operaționale și creșterea capacității de intervenție în județul Olt”, se menționează într-un comunicat de presă al CJ Olt.

Politica