sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Trei tineri au căzut cu mașina pe calea ferată

Trei tineri au căzut, luni seara, cu mașina pe calea ferată în zona Troianu din Râmnicu Vâlcea.

Pompierii militari vâlceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor medical, iar în sprijin au intervenit și 2 ambulanțe aparținând SAJ, dintre care una cu medic.

„Autoturismul avariat se afla pe calea ferată. 3 persoane, constiente, s-au evacuat până la sosirea echipajelor de intervenție. S-a luat legatura cu reprezentanti C.F. care au comunicat că primul tren va trece la ora 23.00. După evaluare, două victime vor fi transportate la spital de catre echipajele SAJ, iar a treia persoana refuza evaluarea”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi tineri răniți erau pasageri în mașină. Potrivit Poliției, „din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și căzând pe calea ferată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Politica