joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Ars de viu, în timp ce dormea, într-un incendiu cauzat de un scurtcircuit la caloriferul electric

Luni, 4 decembrie, în jurul orei 11.30, un incendiu izbucnit într-o locuință din cartierul Căzănești din Râmnicu Vâlcea s-a soldat cu decesul proprietarului. Un scurtcircuit produs la un calorifer electric a produs un incendiu în dormitorul în care dormea victima, în vârstă de 94 de ani, găsită de salvatori în stare de inconștiență, cu arsuri grave. Din nefericire, echipajul de pe Ambulanță a fost nevoit să constate decesul acesteia.

“La locul evenimentului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță SAJ. Echipajul de stingere ajuns la fața locului a indentificat, în dormitor, un focar care ardea mocnit și o persoana de sex masculin, inconștientă, care prezenta arsuri grave. Victima a fost predată echipajului SAJ, care din nefericire, a declarat persoana decedată. Incendiul a fost lichidat în scurt timp de la sosirea pompierilor militari. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul produs la un calorifer electric”, se arată în comunicatul ISU Vâlcea.

“La data de 4 decembrie a.c , polițiști din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință din Căzănești, a izbucnit un incendiu. La fața locului au intervenit pompierii care au identificat în camera în care se manifesta incendiul, o persoană inconștientă, care prezenta arsuri grave. Echipajul medical ajuns la fața locului a declarat decesul acesteia. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că este vorba de un bărbat, de 94 de ani, din localitate. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată și în comunicatul IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

*Fotografie din arhivă

Politica