sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Tânăr de 20 de ani înjunghiat în abdomen, lângă patinoar

Tânărul de 20 de ani a fost transportat la spital cu mai multe plăgi produse prin înjunghiere, după ce a fost atacat cu un cuțit, sâmbătă seara, în zona parcării centrului comercial Prahova Value Centre din Ploiești, în apropierea patinoarului Citeşte întreaga ştire: Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat lângă un patinoar din Ploiești. Agresorul e căutat de polițiști

Un tânăr de 20 de ani a fost transportat la spital cu mai multe plăgi produse prin înjunghiere, după ce a fost atacat cu un cuțit. Agresorul a fugit de la fața locului imediat după ce l-a înjunghiat pe tânăr.

Incidentul s-a produs, sâmbătă seara, în zona parcării centrului comercial Prahova Value Centre, în apropierea zonei de agrement pentru copii, loc în care este amenajat un patinoar.

„Din primele verificări, a reieşit faptul că între tânărul de 20 de ani şi o persoană necunoscută ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia, tânărul ar fi fost înjunghiat în zona abdominală, ulterior bănuitul plecând de la faţa locului”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Surse oficiale spun că victima are trei plăgi înjunghiate, potrivit Agerpres. Tânărul agresat a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

„La acest moment, cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru identificarea, depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, precizează IJP.

Politica