sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Grav accident în Olt. Planul Roșu, activat

Un grav accident rutier a avut loc în această seară, pe DN 65 – European 574, în zona Priseaca din județul Olt. Au fost implicate 4 autoturisme, în care se aflau 12 persoane. Nouă dintre acestea au fost duse la spital, dintre care două cu politraumatisme.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate (12 persoane în monitorizare), pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului Olt a fost activat Planul Roșu de Intervenție.
La fața locului, echipajele operative intervin cu  autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, șapte echipaje SMURD și mai multe ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt.”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Potrivit Poliției, „un autoturism condus din direcția Slatina către Pitesti, de către un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul București, s-ar fi angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare și ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 19 ani, din orașul Costești, județul Argeș, ce se deplasa din sens opus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului, cele două autoturisme ar fi fost proiectate în alte 2 autovehicule ce se deplasau tot pe direcția Slatina către Pitești, conduse de către un bărbat de 36 de ani și un tânăr de 19 ani, ambii din municipiul Pitești, județul Argeș.”

Politica