luni, martie 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A comandat pe internet un iPhone și a primit o bucată de lemn

Poliţiştii au declanşat o anchetă penală, după ce o femeie a comandat, în baza unui anunţ postat pe internet, un telefon mobil. În schimb, a primit o bucată de lemn.

Femeia, care este din localitatea Brașca, Suceava, făcuse comanda pe 23 noiembrie, pentru un telefon Iphone 12 promovat de ”Robert”, cu suma de 900 de lei, potrivit digi24.ro care citează presa locală.

„Din verificările efectuate, a rezultat că la data de 23 noiembrie 2023, ca urmare a vizualizării anunţului postat de un utilizator pe o platformă de anunţuri, femeia de 48 de ani a comandat de la acesta un telefon în valoare de 900 de lei. La data de 29 noiembrie 2023, în timp ce femeia se afla la locuinţa de domiciliu din sat Braşca – comuna Ilişeşti, a fost contactată de un angajat de la ghişeul unităţii poştale din Ilişeşti pentru a ridica coletul, a achitat suma de 900 lei, reprezentând contravaloarea acestuia, după care, deplasându-se la domiciliu şi desfăcând coletul a constatat faptul că în el se află două huse şi o bucată de lemn şi nu telefonul pe care l-a comandat”, au precizat vineri oficialii Poliţiei.

Femeia a încercat să discute, prin intermediul aplicaţiei de vânzări, cu bărbatul care postate anunţul pentru a cere explicaţii, însă nu a primit niciun răspuns, ulterior acesta ştergându-şi contul.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Politica