sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Șeful jandarmilor craioveni, decorat de președintele României

Șeful jandarmilor craioveni, colonelul Cosmin Mirea, va primi, astăzi, gradul de general de brigadă cu o stea. Acesta va fi decorat de președintele României, Klaus Iohannis, într-o ceremonie organizată la Cotroceni. Președintele a semnat decretul încă de miercuri.

Cosmin Mirea este șeful Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova. Acesta a fost învestit în funcția de comandant în urmă cu șase ani.
Spune că această onoare nu îi aparține doar lui, ci și întregii Grupări de Jandarmi Craiova.

„Este un moment de emoție și bucurie, iar pe de altă parte, este și o recunoaștere a unei activități de aproape 21 de ani. Este un moment de fericire, pentru că cei din comanda ministerului au apreciat activitatea mea și acest lucru mă bucură. Această distincție vine cu o responsabilitate uriașă. Îi bucură și pe colegii mei. Nu este doar decorarea mea, ci și a întregului colectiv al Grupării Mobile Craiova”, a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, Cosmin Mirea, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cosmin Mirea are o activitate de aproape 21 de ani. În utlimii șase ani, acesta a participat la misiuni grele. Timp de 12 ani a fost ofițer de relații publice la Gruparea de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova.

Politica