marți, martie 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fetiță de doi ani, agresată de tată. A aruncat-o de pe masă, pe podea

O fetiță de numai doi ani, din Craiova, a fost agresată de propriul tată. Bărbatul a apucat-o de mână și a aruncat-o de pe o masă, pe podea. Fata s-a lovit la cap. Polițiștii l-au reținut inițial pe bărbat, însă instanța l-a plasat sub control judiciar. Mama s-ar fi opus emiterii unui ordin de protecție, însă, potrivit unor surse apropiate anchetei, există suspiciunea că și cel de-al doilea copil al familiei ar fi fost maltratat.

În fapt, în cursul zilei de 28 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, inspector de specialitate în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Dolj, cu privire la faptul că un bărbat de 51 de ani, din municipiul Craiova, şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 2 ani. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în seara zilei de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, bărbatul, aflându-se în locuinţă, ar fi prins-o pe minoră de braţ şi ar fi aruncat-o de pe o masă pe podea, în urma impactului aceasta suferind leziuni la nivelul capului. Având în vedere natura evenimentului, poliţiştii au aplicat formularul de evaluare a riscului, existând risc iminent, mama minorei opunându-se emiterii ordinului de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă în familie. Bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Politica