sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Arestată după ce a mâncat caviar în Piața Roșie

O femeie de 41 de ani a fost reținută de către poliție în Piața Roșie din centrul Moscovei în timp ce filma un videoclip destinat platformei Instagram. Potrivit informațiilor furnizate de presa locală și preluate de The Moscow Times, Gulina Naumann, îmbrăcată într-o haină de blană, a fost surprinsă în timp ce se filma mâncând o felie neobișnuit de mare de pâine pe care întindea generoase porții de caviar.

Naumann a creat un conținut video captivant, prezentând momentul în care transportă un cărucior ce conținea nici mai mult, nici mai puțin de 14 kilograme de caviar. Ulterior, s-au așezat în fața zidurilor Kremlinului, unde a împărțit cu nonșalanță porții „uriașe” de caviar roșu pe o felie de pâine.

Polițiștii au considerat comportamentul suspect și au reținut-o pe Naumann, dar și pe prietena ei care o filma, după care cele două au fost interogate timp de trei ore. Ulterior, femeile au fost eliberate, fără a li se aduce vreo acuzație, scrie digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Naumann a declarat pentru publicația de știri MSK1.RU că intenția ei fusese să filmeze un videoclip în „stil retro” la un restaurant din Moscova, dar pentru că restaurantul era închis, a decis să filmeze scenele în Piața Roșie.

„Se pare că nu ai voie să filmezi atât de mult caviar lângă Kremlin”, a scris ea, într-un mesaj publicat pe aplicația de mesagerie Telegram.

„Situația din țara noastră interzice să fii șic”, a adăugat Gulina Naumann.

Foto: captură video

Gulina Naumann Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/o-rusoaica-a-fost-arestata-dupa-ce-s-a-filmat-mancand-caviar-rosu-in-fata-kremlinului-adusese-cu-ea-14-kilograme-2598299Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Politica