sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Antena 1, la cuţite cu Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu! Vrea să-i oblige să se întoarcă

Antena Group, companie care deţine Antena 1, îi cheamă pe Chefii la cuţite în instanţă. Compania de media îi dă în judecată pe cei trei chefi cu care a colaborat timp şapte ani, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, potrivit Pagina de Media.

Antena Group a înregistrat pe 23 noiembrie, joia trecută, câte un proces fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti, potrivit informaţiilor consultate de Paginademedia.ro pe Portalul Instanţelor de Judecată.

Obiectul procesului menţionat pe portalul instanţelor este „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. Cu alte cuvinte, vrea să-i oblige să revină în emisiune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antena 1 a anunţat la început de octombrie că intenţionează să aducă un nou juriu la una dintre emisiunile-fanion, Chefi la Cuţite, întrucât cei trei juraţi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au refuzat să mai participe la filmările pentru un nou sezon, care ar fi trebuit să înceapă în luna octombrie. Cei trei au refuzat să mai apară invocând oboseala.

De când a început întregul scandal, niciunul dintre cei Chefi nu a făcut vreun comentariu pe acest subiect, cel mai probabil din cauza clauzelor din contracte. În multe cazuri, aceste clauze sunt restrictive în ceea ce priveşte declaraţiile celor cu care au contract.

Politica