sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Avansări și ceremonial de trecere în rezervă la ISU Mehedinți

Astăzi, 29 noiembrie, într-un cadru festiv, șeful Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, colonel Balaure Claudiu, a fost felicitat și apreciat, de către comanda instituției, pentru cei peste 28 de ani de activitate în sprijinul semenilor. Ofițerul a îmbrăcat pentru prima dată uniforma militară în anul 1995, când a fost admis la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești.
În anul 1996, și-a început cariera ca subofițer în cadrul Grupului de Pompieri al județului Mehedinți, iar în anul 2002 a promovat concursul de trecere în corpul ofițerilor. La 01 mai 2003 a devenit comandant al Secției de Pompieri Strehaia, iar un an mai târziu, comandant al Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin.
Din anul 2015 a fost locțiitor al comandantului Detașamentului de Pompieri Orșova, funcție pe care a ocupat-o timp de doi ani.
Din ianuarie 2017 a ocupat funcția de șef Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, până la predarea ștafetei.
În cei peste 28 de ani de activitate depusă în sprijinul comunității noastre, colonelul Balaure Claudiu, și-a demonstrat curajul și sacrificiul personal, fiind un exemplu de devotament pentru noi toți.
Implicarea pe care a manifestat-o în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu l-a ajutat să fie mereu la înălțimea provocărilor, inspirând generații viitoare de pompieri.
La trecerea în rezervă, îi dorim sănătate, liniște și momente pline bucurie!

În același cadru festiv, premergător Zilei Naționale a României, cinci pompieri mehedințeni au primit noile grade militare, în semn de apreciere pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu. 
Doi ofițeri și trei subofițeri au fost avansați în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad, aceștia evidențiindu-se prin bună pregătire profesională și comportarea demnă. Astfel, lt. Stanciu Doinița a primit gradul de căpitan, cpt. Chircă Daniel a primit gradul de maior, plutonierii majori Gheorghiță Nicolae și Anghel Marius gradul de plutonier adjutant, iar plutonierul Bușu Cosmin a fost înaintat în gradul de plutonier major.

Îi felicităm și le dorim mult succes în îndeplinirea misiunilor încredințate!

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE – ISU MEHEDINȚI

Politica