luni, februarie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Evaziune cu bijuterii din Turcia

O tânără din Slatina este suspectată de evaziune fiscală cu bijuterii aduse din Turcia. Oamenii legii au făcut două percheziții în acest caz.

„În dimineața zilei de 27 noiembrie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au pus în aplicare 2 de mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unei persoane fizice, din municipiul Slatina, bănuită de evaziune fiscală, contrabandă și contrabandă asimilată.

Din cercetări, a reieșit că o tânără, în vârstă 29 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi achiziționat bijuterii din metale prețioase, din Turcia, pe care le-ar fi introdus în țară, prin sustragere de la controlul vamal și le-ar fi comercializat prin intermediul rețelelor de socializare, nedeclarând veniturile produse în urma comercializării. În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bijuterii, în cantitate de aproximativ 480 de grame, 7.500 de lei, 500 de euro și înscrisuri și obiecte care privesc posibila activitate infracțională a persoanei bănuite, în valoare totală de aproximativ 140.000 de lei”, potrivit IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Politica