sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Cornul, laptele și mărul – date în urmărire

Totul sau nimic pare să fie deviza Doljului în goana după produsele alimentare care trebuie asigurate școlarilor și preșcolarilor din județ, conform programului național pentru școli, în sezonul 2023 – 2024.

După mai multe încercări – inițiate încă de la începutul verii – de a obține furnizarea lactatelor, a merelor, precum și a articolelor de panificație, eșuate fie din pricina lipsei de ofertanți, fie din cauza modificării normelor în domeniu, Consiliul Județean Dolj a lansat o ultimă licitație, de aproape 17 milioane de lei, prin care speră să contracteze achiziția și livrarea mâncăricii pentru elevi.

”Sperăm ca, până la mijlocul lunii decembrie, să putem deschide ofertele, pentru a le asigura cât mai curând posibil aceste produse școlarilor și preșcolarilor din grădinițele cu program normal”, a spus președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.
Valoarea maximă estimată a produselor de panificație este de 5,3 milioane de lei – cantitate maximă – 9 milioane de porții, a lactatelor – 9,1 milioane de lei, iar a merelor – 2,3 milioane de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica