luni, februarie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Tânăr urmărit internațional, încătușat de polițiști

Tânărul fusese condamnat de autoritățile din Italia la 2 ani, 9 luni și 15 zile de închisoare.

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Moțătei, urmărit internațional pentru trafic de migranți a fost prins și încătușat de polițiștii doljeni. Acesta fusese condamnat de autoritățile din Italia la 2 ani, 9 luni și 15 zile de închisoare.

„În cursul zilei de 25 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj și Secției nr.9 Poliție Rurală Cetate au depistat, în comuna Cetate, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Moțătei, urmărit internațional.

Față de acesta, autoritățile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunii de trafic de migranți, fiind condamnat la pedeapsa de 2 ani, 9 luni și 15 zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul zilei de 26 noiembrie a.c., persoana reţinută va fi prezentată Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare”, potrivit IPJ Dolj.

Politica