sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Bărbat de urgență la spital, după ce a fost atacat de o ursoaică

Bărbatul s-ar fi aflat la o partidă de vânătoare

Update: „Bărbatul, in vârstă de 58 de ani, originar din localitatea Stănești, a fost adus la UPU in această dimineață și prezența mai multe plăgi la mâini și coapse. Potrivit acestuia, fusese atacat de un urs. In urma investigațiilor medicale efectuate în UPU, s-a stabilit că bărbatul are și o fractura la antebraț. Starea sa de sănătate este stabilă.”, potrivit SJU Târgu Jiu.

Un vânător în vârstă de 58 de ani a fost atacat de un urs duminică dimineața, 26 noiembrie, în timpul unei partide de vânătoare organizate într-o pădure din localitatea Lelești, județul Gorj. Acesta a fost atacat de animalul sălbatic și rănit în zona mâinilor si coapselor. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital. 

Conform medicilor, bărbatul nu este rănit grav. Poliţiei i-a spus că era la vanatoare, însă la spital a spus că era la plimbare prin pădure cu un prieten şi cu câinele lui. Acesta ar fi fost atacat de o urscoaică care era acompaniată de puii ei, conform observatonews.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La orele 9,50, la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” Gorj a prim un apel 112 prin Serviciul Național de Urgenţe. Din pădurea din localitatea Leleşti, în timpul organizării unei partide de vânătoare, o persoană a fost atacată de urs. La faţa locului a fost direcţionată echipa de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Gorj, iar persoana implica a fost dusă la spital de către un echipaj de ambulanță. Atunci când echipajul de jandarm ajuns la faţa locului, ursul nu se mai afla acolo„, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj.

Politica