sâmbătă, iulie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Vicențiu Mocanu: VeroTherm pregătește deschiderea unui centru logistic în Londra

Producătorul român de polistiren şi mortare uscate VeroTherm se pregătește să deschidă primul centru logistic din afara ţării, în Marea Britanie. Acesta va fi amenajat în Londra, în zona stadionului Wembley, şi va funcţiona ca punct de vânzare şi livrare a produselor VeroTherm. Proiectul  este realizat în parteneriat cu firma Essential Green Solutions Limited, deținută de oamenii de afaceri Oves Jasat şi Ionel Giuran. Investiţia în amenajarea centrului logistic se va ridica în această etapă la 250.000 euro şi va fi utilizată cu precădere pentru amenajarea spaţiului, arată ZF.ro.

“Urmărim cu atenţie industria în care activăm. În acest moment, în Marea Britanie, sunt oferite o serie de facilităţi celor care îşi anvelopează locuinţele în vederea creşterii eficienţei energetice şi reducerii emisiilor de CO2. Pe fondul unei cereri crescute pe această piaţă, dar şi a puterii de cumpărare, oferim un avantaj competitiv, atât din punct de vedere al preţurilor, cât şi al calităţii şi capacităţii de livrare. Preconizăm că spaţiul va fi funcţional la începutul anului viitor, dar acest lucru va depinde de finalizarea procesului de autorizare”, a declarat Vicenţiu Mocanu, General Manager VeroTherm.

Despre VEROTHERM. Compania detine mai multe facilităti de productie în Râmnicu Vâlcea: o hală de peste 8.000 mp şi o platformă industrială de aproximativ 20.000 mp, unde îşi desfăşoară activitatea cele 2 fabrici, precum şi un  parc auto propriu.
Pentru anul 2024, VeroTherm a bugetat o investiţie de aproximativ 15 milioane de euro, care va fi direcţionată pentru finalizarea şi punerea în funcţiune a trei spatii de productie lângă Bucureşti. Compania este activă pe piaţa locală din anul 1998 ȘI deţine afaceri şi pe segmentul rezindenţial. VeroTherm a demarat acum câţiva ani proiectul rezindenţial VeroTherm Villas din Craiova, cu o investiţie ce atinge valoarea de 40 de milioane de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica