sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Instrumentistul vaideean Marian Bădulescu își lansează primul său album

„Din Vaideeni, în toată țara”. Spectacol extraordinar la Horezu. Instrumentistul Marian Bădulescu își lansează primul său album.

Evenimentul va avea loc vineri, 3 noiembrie, de la ora 18, la Casa de Cultură „Constantin Brâncoveanu”. Mai mulți artiști vor fi alături de instrumentistul vaideean Marian Bădulescu.

„Mi-am dorit enorm de mult să aduc în fața dumneavoastră acest album și să vă încânt inimile cu aceaste melodii. Am în jurul meu o echipă care mă susține la toate realizările mele muzicale și țin să le mulțumesc tuturor celor care fac parte din ea. Îi mulțumesc și domnului profesor Ștefan Savoiu pentru tot efortul depus asupra mea. Acest album este un vis care astăzi a devenit realitate”, spune artistul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marian Bădulescu mărturisește că are pasiunea pentru muzică încă din copilărie.

„Pasiunea pentru muzică mi-a fost insuflată de mic copil de bătrânii Vaideeniului. Primii mei pași în cariera muzicală au fost inițiați de domnul profesor Vartolomei Todeci prin unul dintre cele mai dragi instrumente și anume fluierul. Fiind atras tot mai mult de muzică, am început să studiez saxofonul și clarinetul la Școala populară de arte și meserii Râmnicu Vâlcea, urmând să mă perfecționez cu studii superioare în același domeniu! Din dorința de a promova cultura și tradițiile zonei, am pus bază pe muzică folclorică și cântece din vatra folclorului vaideean. Îmi doresc să transmit mai departe frumusețea cântecului din Vaideeni!”, a mai transmis artistul.

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile.

Politica