miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Dragoș Bon simte presiunea suporterilor: „Lumea a fost destul de ostilă”

Suporterii celor de la CSU Craiova le-au arătat fotbaliștilor că rezultatele din ultima perioadă nu au fost deloc mulțumitoare. Fanii au fluierat multe faze ale alb-albaștrilor, iar cel mai apostrofat jucător a fost Andrei Ivan. Dragoș Bon spune că a fost destul de greu pentru formația din Bănie să joace într-o astfel de atmosferă, dar înțelege de ce spectatorii sunt supărați.

E o victorie așteptată, aveam nevoie ca de aer de ea. Ne bucurăm că am marcat cinci goluri, iar băieții și-au recăpătat moralul. Nu e ușor să joci în fața suporterilor, lumea a fost destul de ostilă. Îi înțelegem, mă bucur că băieții s-au mobilizat. Noi eram obișnuiți ca publicul să ne împingă de la spate. Mă bucur pentru Marian Danciu, așteptam acest gol. I-am spus că simțeam că va marca. Avea nevoie să își încununeze cu un gol evoluțiile din ultima perioadă.

Schimbarea lui Căpățînă nu a fost neapărat pentru poziționarea defectuoasă, dar avea un cartonaș galben, era un jucător care îi poate pune probleme și fost ca o măsură de prevenție. Căpățînă e un jucător inteligent, care se adaptează la ceea ce îi cerem. Ca orice jucător, când trece prin momente dificile, e greu să își revină, dacă și suporterii sunt ostili. A fost o modificare din punct de vedere tactic. Andrei trebuie să vină pe început de joc cu acea presiune, cu acea viteză. Îmi doresc ca el să depășească acest moment, să marcheze și să fie cel pe care îl cunoaștem”, a declarat Dragoș Bon la finalul partidei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alex Mitriță a reacționat și el la finalul meciului. Mijlocașul i-a luat apărarea lui Andrei Ivan și spune că nu este normal ca atacantul de la CSU Craiova să fie tratat așa de suporterii echipei.

„Suporterii trebuie să fie alături de noi în continuare. (n.r. despre atitudinea fanilor față de Andrei Ivan) Nu mi se pare corect. Toți vrem să câștigăm. Am venit după meciuri mai puțin bune pentru mine, important e că pot să îmi ajut echipa. E foarte importantă victoria, pentru că nu eram într-o situație foarte bună.

Era important să ne revenim din punct de vedere mental. Fanii trebuie să aibă încredere în echipă, în antrenor, în tot ce e aici. Se văd pe teren traseele exersate la antrenament, trebuie să avem încredere în «Mister». Dacă voi fi convocat (n.r. la echipa națională), voi merge cu cea mai mare plăcere”, a spus Alex Mitriță.

Politica