sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare

Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la închisoare, după ce a fost prins în mai multe rânduri conducând fără permis. Fostul fotbalist a făcut apel, dar i s-a respins solicitarea, ceea ce înseamnă că va executa o pedeapsă de 7 luni și 10 zile la la penitenciarul Rahova, anunță ProSport.

Potrivit Gândul, Lupu (56 ani) a rămas fără permis de conducere în 2001, după ce s-a urcat beat la volan.

Fostul fotbalist ar fi încercat de mai multe ori să obțină din nou dreptul de a conduce, dar a picat de fiecare dată proba teoretică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prins conducând de mai multe ori fără permis, Lupu a explicat că se grăbea să ajungă la spital.

„Nu știu dacă o să pot obține suspendarea pedepsei, nu pot să vă spun eu lucrul ăsta. De aia sunt avocați, nu? Da, în primul rând regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău, și martorii au declarat același lucru. Acum, știți cum e în viață, chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate… Până la urma urmei e greșeala mea.

Nu aș schimba nimic, pentru că eu cred că sănătatea fiecărui om e mai importantă ca orice. Vă dați seama că vin după un H1N1, după COVID, am avut probleme și cu inima. Mergem înainte, n-avem ce să facem”, decara Dănut Lupu pentru Gândul, după ce a fost condamnat în prima instanță și a contestat decizia.

După o activitate fotbalistică de peste 15 ani, fostul mijlocaș central s-a retras în ianuarie 2001 la echipa din Israel, Tzafririm Holon, care a fost fondată în 1985 și se află acum în a cincea ligă, scrie sport.ro

De-a lungul carierei sale fotbalistice, Dănuț Lupu a evoluat la echipe precum Dunărea CSU, FC Dinamo, Panathinaikos, PAS Korinthos, OFI Crete, Rapid, Brescia și Tzafririm Holon.

A îmbrăcat de 14 ori tricoul primei reprezentative a României și a participat la CM din 1990.

Foto: Facebook

Politica