sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Elevii de 10 ai județului Dolj au fost premiați la Inspectoratul Școlar Județean

Elevii doljeni care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea 2023, au fost premiați marți, în sala Amfiteatru a Inspectoratului Școlar Județean.

În cadrul evenimentului au fost premiați 25 de elevi din județul Dolj: 24 de elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și o elevă care a obținut media 10 la Examenul Național de Bacalaureat.

Inspectorul școlar general al ISJ Dolj, Daniel Ion, a ținut un discurs în fața elevilor de 10. Acesta le-a transmis tinerilor faptul că județul se mândrește cu ei, la fel cum o fac școlile lor, părinții și profesorii lor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru că ne pasă și pentru că învățământul este o prioritate pentru noi, facem toate eforturile în a crea condiții cât mai bune de învățare pentru copii. Ne mândrim. Iată că după un an greu, un an care a fost precedat de o perioadă dificilă, prin care am trecut împreună: părinții, directorii, profesorii, elevii. Ați demonstrat că printr-o muncă susținută, seriozitate și colaborare permanentă între școală și familie se poate obține și media 10. Sunteți copii minunați, sunteți modele de urmat pentru toți. Sunteți copii cu care ne mândrim noi, cu care se mândresc părinții voștri, se mândresc dascălii voștri și școlile voastre. Noi, reprezentanții Ministerului în teritoriu, suntem astăzi aici pentru a vă felicita și pentru a vă arătat puțin din ceea ce meritați. Cu siguranță, voi meritați mai mult și continuând pe această linie veți reuși să vă desăvârșiți în viață ca oameni. Suntem mândri de voi”, a transmis Daniel Ion.

2000 de lei a primit fiecare absolvent al învățământului gimnazial care a obținut media 10 la Evaluarea Națională, sesiunea 2023. Totodată, suma de 5000 de lei a fost pregătită pentru fiecare absolvent al învățământului liceal care a obținut media 10 la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2023.

Politica