marți, octombrie 22, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/ Prins a 7-a oară fără permis

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore

Un tânăr, de 21 de ani, din comuna Vlădaia, a fost prins fără permis în timp ce conducea un autoturism pe strada Kiseleff. Acesta nu este la prima abatere. El a mai fost depistat de polițiști de 2 ori în luna septembrie și de 4 ori anul trecut.

„Astăzi, 21 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Vlădaia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Kiseleff, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatele alcooltest și DrugTest, rezultatele fiind negative. Bărbatul a mai fost depistat de 2 ori în cursul lunii septembrie a.c. și în alte 4 situații în cursul anului 2022, fiind cercetat pentru aceeași infracțiune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 22 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. Se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, potrivit IPJ Mehedinți.

Politica