miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Semafor pus invers în centrul unui oraș

„Poate s-a gândit că mai sunt unii care mai merg și în altă poziție și de asta au pus semaforul în acest fel”

La trecerea de pietoni din Parcul Central din Târgu Jiu, în apropierea Poartei Sărutului și Mesei Tăcerii, semaforul arată figurina roșie cu capul înclinat în jos. Trecătorii s-au amuzat și au postat fotografii pe rețelele sociale. Imaginea cu semaforul buclucaș a devenit virală pe rețelele sociale, iar comentariile au fost amuzante. „Poate sunt persoane care merg si in cap”, a comentat un utilizator.

Trecerea de pietoni devine extrem de aglomerată în municipiul Târgu Jiu, deoarece aici trec cei care doresc să exploreze creațiile lui Constantin Brâncuși din Parcul Central.

Potrivit conducerii Primăriei Târgu Jiu, semaforul a fost corectat rapid și s-a stabilit că o eroare a fost comisă de către un angajat al societății responsabile de modernizarea sistemului de semaforizare și iluminare a traficului auto.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este o greșeală a societății care lucrează la semaforizare. De joi, 14 septembrie 2023, este așa, dar nu a observat nimeni. Este o disfuncționalitate la firma respectivă. Luni, 17 septembrie 2023, s-a rezolvat problema. Am primit abia ieri primele imagini, le-am primit de la cetățeni și mass media. Dacă știam mai devreme, puteam să remediem problema imediat“, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Acesta a precizat că semaforul a fost montat invers de către un „Gigel”. „A fost montat invers. Exact cum am văzut anumite comentarii. Poate s-a gândit că mai sunt unii care mai merg și în altă poziție și de asta au pus semaforul în acest fel. Mai apare câte un Gigel care ajuns pe șantier și care la momentul acela se uita invers. Apar astfel de situații, pentru că sute de semafoare care sunt montate. E foarte bine că s-a sesizat cineva și am putut să remediem“, a spus primarul Romanescu.

Politica