Doi răniți, într-un accident dintre un autocamion și o utilitară, pe DN 7

Marți, 19 septembrie, un grav accident rutier s-a produs pe DN 7, la km 188+ 300, în zona Seaca (stațiunea Călimănești-Căciulata). Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că a avut loc o coliziune între un autotren și o autoutilitară. În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, din autoutilitară, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Timp de mai bine de jumătate de oră, traficul a fost blocat total.

“Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor, la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism, pe raza localității Călimănești, DN 7. Au intervenit forțe de la Detașamentul de Pompieri Râmnicu Vâlcea cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD si o ambulanță SAJ, cu medic.
În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, care sunt evaluate și monitorizate de echipajele medicale prezente la fața locului, urmând a fi transportate la UPU Vâlcea.
Traficul a fost blocat pe ambele sensuri și sunt scurgeri de carburant. În jurul orei 15.30 a fost reluat pe ambele sensuri.
Pompierii militari au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, se arată în comunicarea rapidă a ISU Vâlcea. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, conducătorul autoutilitarei având o alcoolemie de 1,02 mg/ l alcool pur în aerul expirat, iar la celălalt rezultatul a fost negativ.

*Sursa foto: utiilizator Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Prins beat și fără permis la volan

Un bărbat de 43 ani, din Drobeta Turnu Severin,...

Încă un tren CFR Călători s-a defectat. Pasagerii și-au continuat drumul pe jos

Un tren CFR pe ruta Craiova-București s-a defectat după...

Statul s-a împrumutat, din nou, de la bănci

Ministerul Finanțelor a lansat două noi emisiuni de obligațiuni...

O noapte în biblioteca „Alexandru și Aristia Aman”

 Craiovenii sunt așteptați, vineri, 29 septembrie 2023, începând cu...