sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Craiova. 6 reținuți în urma scandalului din clubul Buddha

UPDATE/ IPJ Dolj: „În urmă cu câteva minute, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au dispus măsura reținerii față de doi bărbați, de 30 și 33 de ani, bănuiți că ar fi fost implicați în evenimentul produs în dimineața de 16 septembrie, în municipiul Craiova. Aceștia au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice, în cazul bărbatului de 30 de ani fiind reținută și infracțiunea de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

____

Șase persoane au fost reținute, seara trecută, în urma scandalului care a avut loc în clubul Buddha din Craiova. Anchetatorii vor cere arestarea preventivă a acestora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un polițist de penitenciar și prietenul său au fost bătuți de mai mulți indivizi, între care fiul unui om de afaceri din Craiova. Scandalul a pornit de la dedicații pe manele.

„În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiști, a fost stabilită identitatea a opt bărbați implicați în altercație, cu vârste cuprinse între 21 și 34 de ani, din județul Dolj.
În seara zilei de 18 septembrie, în urma audierilor și a probatoriului administrat, șase dintre cei opt au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, patru dintre aceștia sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar doi pentru săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea făra drept de obiecte periculoase.
Totodată, se continuă cercetările și pentru depistarea celorlalți doi bărbați care se sustrag cercetărilor.
În cursul zilei de 19 septembrie, față de persoanele reținute va fi propusă luarea unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Scandalul a avut loc sâmbătă seara în clubul Buddha din centrul Craiovei, unde cânta o formație de manele. Totul ar fi pornit chiar de la agentul de penitenciar, care se afla în club cu mai mulți prieteni. Ar fi fost deranjat pentru că solistul formației cânta numai la masa la care se afla fiul afaceristului din Craiova, de naționalitate iordaniană și i-ar fi spus acestuia să nu ignore ceilalți clienți.

Când a văzut că este ignorat, polițistul s-ar fi dus la cântăreț, scrie adevarul.ro, și ar fi încercat să-i ia microfonul. Atunci, fiul omului de afaceri menționat anterior și prietenii acestuia au sărit la bătaie.

În urma scandalului, polițistul de penitenciar și prietenul său au ajuns la spital.

„Cele două victime au ajuns în Unitatea de primiri Urgențe din Craiova în ziua de 16 septembrie. Primul, în jurul orei 6 dimineața, celălalt câteva ore mai târziu. Pacienții au suferit politraumatisme prin agresiune fizică. Unul dintre ei are traumatism cranio-cerebral acut, fractură de mandibulă, traumatism toraco-abdominal și multiple fracturi costale. Celălalt prezintă şi el traumatism facial acut şi multiple contuzii toracice”, a declarat dr. Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență din Craiova.

Sursa imagini club : aktual24.ro

Politica