luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Zilele porților deschise la Universitatea din Craiova

Cele 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova îşi vor prezenta oferta educaţională, pentru anul universitar 2023-2024, la “Zilele porţilor deschise”.

Evenimentul va avea loc în data de 14 iunie, în clădirea centrală (str. A.I.Cuza, nr. 13) și va fi deschis oficial la ora 10:00.

Fiecare facultate va avea un stand de prezentare, unde viitorii studenți vor afla informații despre cifrele de şcolarizare (locuri buget+taxă, ZI/ID/FR), dar și despre metodologia de admitere (examen/concurs de dosare, criterii de departajare).

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, vor fi prezentate detalii despre probele de concurs pentru specializările facultăţilor care organizează admitere pe bază de examen (tematică/bibliografie), dar și detalii cu privire la disciplinele studiate.

Universitatea din Craiova pune la dispoziţia absolvenților de liceu 2.900 de locuri bugetate la licență și 1.780 locuri bugetate la master.

La forma cu taxă, candidaţii pot opta pentru unul dintre cele 2.307 de locuri la licenţă şi 1.366 locuri la master.

Universitatea din Craiova a deschis deja sesiunea de înscriere în vederea admiterii la cele 12 facultăți din structura sa și oferă pregătire în 80 de programe de licență și 70 de programe de master. Înscrierile se fac până în data de 17 iulie 2023 exclusiv online. Detalii pe https://www.ucv.ro/admitere/.

Zilele porţilor deschise sunt organizate de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră şi în parteneriat cu Convenția Organizațiilor Studențești (COS).

Activitatea este realizată cu sprijinul Inspectoratelor Școlare Județene din Regiunea S-V Oltenia (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea și Mehedinți), în baza parteneriatelor încheiate între Universitatea din Craiova și acestea.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica