luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Video/Dealer de droguri din Craiova, încătușat

Un craiovean care a vândut, în ultimii doi ani, droguri mai multor doljeni a fost prins în flagrant de polițiștii de la Crimă Organizată. Avea la el cannabis, însă anchetatorii au descoperit și 200 de comprimate de ecstasy pe care craioveanul le comandase din Germania.

„La data de 9 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de mare risc. Astfel, a fost prins în flagrant delict un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Craiova, asupra căruia au fost descoperite 500 de grame de cannabis și 22 de grame de rezină de cannabis. De asemenea, în urma colaborării cu organele judiciare din Germania, au fost descoperite și ridicate 200 de comprimate de MDMA (ecstasy), pe care bărbatul le-ar fi comandat din Germania, în scopul comercializării în România.

Bănuitul a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, la data de 9 iunie a.c., procurorul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc. În cursul zilei de mâine, 10 iunie, va fi solicitată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”- IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img
spot_img

Politica